Търсене
Close this search box.

Общи условия

 1. Общи положения Следните условия се отнасят за всички поръчки, направени от клиента (наричан по-нататък “Вие”) към ДАФИ 90 ЕООД, (160072279, наричано по- нататък “dafi-fashion.net”, “нас” или “ние”), на сайта, мобилната версия или мобилното приложение на dafi-fashion.net, или по телефона чрез наdafi- fashion.net (наричани събирателно по-нататък “dafi-fashion.net”). Като използвате и/или направите поръчка, Вие се съгласявате да бъдете обвързани с условията, посочени тук (“Условията”). Моля, уверете се, че сте прочели и разбрали Условията, преди на направите своята поръчка. Поръчки могат да бъдат правени само от частни лица , който не извършват стопанска дейност, навършили са 18 години, които не са поставени под попечителство, и които са посочили адрес на пребиваване или друг адрес в България (с изключение на офис на куриерската фирма, която е наш партньор). Включването на продукти или услуги на в определен момент не означава и не гарантира, че тези продукти или услуги ще се налични по всяко време. Запазваме си правото да преустановим предлагането на който и да било продукт, по което и да било време. Запазваме си правото да променяме тези Условия от време на време, без да Ви уведомяваме предварително. Версията на Условията, която ще се прилага за Вашата поръчка, ще бъде тази, която е публикувана на dafi- fashion.net в момента, когато направите поръчката. ДАФИ 90 ЕООД иска да осигури възможно най- доброто изживяване онлайн. За да осъществим това, трябва да сме сигурни, че предоставяме висококачествени и навременни услуги. Вие разбирате и се съгласявате да не (i) изпращате, предавате, разпространявате повторно, качвате или рекламирате каквито и да било съобщения или съдържание, които могат да навредят или повлияят отрицателно на нашия бизнес, продукти или услуги; (ii) действате по начин или използвате каквото и да е устройство, което ограничава, нарушава, пречи или забавя използването на dafi-fashion.net от друг потребител или което влияе на сигурността на сайта или (iii) използвате каквото и да е устройство или правите опит да използвате каквото и да е съоръжение, софтуер, инструмент, средство, скрипт или друго устройство или механизъм (включително без ограничение на паяци, ботове, роботи, аватари или средства за разузнаване), за да търсите или навигирате в сайта, или да копирате съдържанието от сайта. Запазваме правото си незабавно да забраним достъпа до сайта и да затворим акаунта на всеки потребител, който нарушава тази разпоредба или всяка друга разпоредба, свързана с Общите условия.
 2. Цени и разходи за доставки Показаните цени на dafi- fashion.net включват дължимия по закон данък добавена стойност, но не включват разходите за доставка. Разходите за доставка за всяка поръчка ще бъдат едни и същи, независимо от размера или теглото на поръчаните артикули. Цената, независимо от начина на доставка, се посочва ясно по време на завършването на поръчката. Нашата стандартна такса за доставка е 6,00 лв. Ако не можем да доставим Ваша поръчка в една пратка и трябва да направим повече от една доставка, няма да има допълнителни такси за последващите доставки. Възможно е да има разлика в цените в магазините и онлайн.
 3. Поръчване/сключване на договор Можете да направите поръчка чрез hm.com или по телефона. Моля, посетете страницата на нашия отдел за Обслужване на Клиенти за допълнителна информация. След като направите поръчката, ако сте ни предоставили Ваш имейл адрес, ще получите потвърждение по имейл. Ако поради някаква причина не можем да изпълним Вашата поръчка, ще Ви уведомим при първа възможност. Ако вече сме получили плащане за такава поръчка, ще се опитаме да възстановим съответната сума, като използваме същия начин на плащане, който е бил използван за извършване на плащането. Ако поради някаква причини е необходимо друго уреждане на случая, ще Ви уведомим и ще Ви помолим да се свържете с отдела за Обслужване на Клиенти на dafi-fashion.net, от където ще бъде уредено възстановяването на сумата.
 4. Доставка За dafi-fashion.net е от голямо значение старателното приемане и обработване на поръчки и осигуряването на бърза доставка на поръчката до адреса на пребиваване или друг адрес в България (с изключение на офис на куриерската фирма, която е наш партньор), съгласно опцията, която сте избрали. dafi-fashion.net се стреми да изпраща поръчките за най-краткото възможно време и в реда, по който са били направени. Нашата цел е да доставим поръчката в рамките на 4 до 5 работни дни след потвърждаването й. Макар че се стремим да извършим доставката в посочения интервал, доставката може да отнеме по-дълго поради неочаквани събития. В случай че времето за доставка надвиши 30 дни, можете да отмените поръчката си. Преди да поръчате, ще бъдете информирани за това, кога се очаква да бъде извършена доставката. След като поръчате, ако сте ни предоставили имейл адрес, ще получите потвърждение по имейл с информация за това, кога се очаква да бъде извършена поръчката. Ще намерите пълната Политика за доставка на dafi-fashion.net Ако поръчката Ви не пристигне до планираната дата, моля, свържете се с отдела за Обслужване на Клиенти на dafi-fashion.net на телефон 0897694483 или чрез имейл • dafi_lingerie@abv.bg
 5. Оттегляне на поръчка Можете да отмените или да върнете поръчката от датата, на която поръчате. Ако сте заплатили стоките, ще Ви възстановим сумата, разходи за доставка няма да Ви бъдат възстановени, както и разходи по връщане на стоките до dafi- fashion.net, ако такива са били направени. Ако решите да задържите определени стоки и да отмените само частично Вашата поръчка, разходите за доставка няма да Ви бъдат възстановени. Ще намерите пълната Политика за връщане на стоки на dafi- fashion.net Ако желаете да отмените или да върнете Вашата поръчка, моля, уведомете ни в писмен вид по пощата, като използвате предварително отпечатания формуляр във Вашата пратка; като изпратите писмо на отдела за Обслужване на Клиенти на dafi-fashion.net; като изпратите имейл на dafi_lingerie@abv.bg; като изпратите обратно стоката(ите), както е посочено в раздел 6 (Връщане на стоки) по- долу в рамките на периода от 30 дни, посочено в раздел 5.1 по-горе. Ще възстановим средствата, като се опитаме да използваме същия начин на плащане, който е използван за извършване на плащането (или, ако стоките все още не са били платени, ще отразим връщането на стоките в баланса на Вашия акаунт) възможно най-скоро или най-късно 14 дни от датата на получаване на уведомлението за отмяна на поръчката, само ако сме получили стоките или доказателство, че те са изпратени обратно. Може да бъде използван друг начин на плащане за възстановяването на средствата, при положение, че се съгласите на такава промяна; във всеки случай това няма да бъде свързано с допълнителни разходи. Ако стоката, която получите, е дефектна, моля, уведомете dafi- fashion.net своевременно и върнете стоката, както е посочено в раздел 6 (Връщане на стоки) по- долу. dafi-fashion.net ще възстанови пълната сума, която сте заплатили, за всички продукти, за които бъде установено, че са дефектни. Клаузите, посочени в този документ, не ограничават никое приложимо законно право.
 6. Връщане на стоки– се извършва само и единствено след преглед в пресъствие на куриера Съгласно чл. 55, ал. 1 от ”Закон за защита на потребителите” (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от получената стока в срок от 14 дни от датата на получаването й. В този случай, търговецът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. Сумите се възстановяват по банкова сметка на клиента. При връщане на закупена стока транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват. Потребителят е длъжен да съхранява получените от търговеца стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от ”Закон за защита на потребителите”. За да бъдат върнати обратно закупените продукти задължително условие е – те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани, без да е нарушена целостта на опаковката, без да има аромати. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия съгласно ”Закон за защита на потребителите”. Долна част на бельо и бански – бикини, боксерки, прашки, слипове, бодита и други продукти, характеризиращи се като долно бельо – НЕ ПОДЛЕЖАТ на връщане и подмяна – по хигиенични причини. Търговецът има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство. В случай на фабричен дефект, който е установен при получаването на продукта, по време на опция преглед, клиента го връща за сметка на магазина и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на търговеца. Наложен платеж Можете да изберете да платите чрез наложен платеж при получаване на стоките, без допълнителни такси. Ще получите изисквания от закона платежен документ, потвърждаващ изпращането на стоките. 
 7. Карти-ваучер на dafi- fashion.net Можете да платите цялата сума или част от покупката,направена на нашия уебсайт,с картите- ваучер и мърчандайз картите на dafi- fashion.net.Научете повече за картите-ваучер на dafi- fashion.net и как могат да се комбинират с други начини на плащане тук.
 8. Нашата отговорност Нищо в тези Условия не изключва или ограничава отговорността на dafi- fashion.net по отношение на проблеми, за които би било незаконно за нас да ограничим или изключим нашата отговорност. dafi-fashion.net приема отговорност за смърт или телесна повреда, причинена от нашата небрежност, или тази на нашите служители и агенти. Ние не се стремим да се освобождаваме от отговорност за представяне на информацията по начин, несъвместим със закона от dafi-fashion.net, oт неговите служители или агенти. Ако нарушим тези Условия, ние носим отговорност за загуби, които са сравнително предвидими последици от такова нарушение. dafi-fashion.net не носи отговорност за косвени загуби, които са страничен ефект на основната загуба или повреда, например загуба на печалба или загуба на възможност; или да не може да достави стоката или да отговори на някое от другите ни задължения по настоящите Общи условия, когато тази невъзможност се дължи на събитие, което е извън нашия контрол, който включва, но не се ограничава до пожар, наводнение, буря, бунтове, граждански безредици , война, ядрена авария и терористична дейност. Нашата максимална отговорност към Вас за всякакви загуби или щети, произтичащи във връзка с Вашата поръчка на dafi- fashion.net, ще бъде ограничена до общата цена на Вашата поръчка. Ако имате някакъв проблем с продукт, който сте закупили от dafi-fashion.net онлайн и не сте могли да решите спора с dafi- fashion.net, тогава можете да подадете жалба до платформата на ЕС за онлайн решаване на спорове („ODR платформата“). ODR платформата предлага на потребителите и търговците в рамките на ЕС възможността да направят опит и да постигнат извънсъдебно уреждане на жалбите, произтичащи от онлайн покупки. Тази платформа за еднократно въвеждане на жалби е лесен и интерактивен уеб сайт, който е безплатен и достъпен на всички официални езици на ЕС. Използвайки ODR платформата, потребителят и търговецът могат да намерят съответния орган за решаване на спора и след това да преминат през процеса за намиране на решение на жалбата на потребителя. ODR платформата е достъпна тук: http://ec.europa.eu/odr.
 9. Цветове и размери Полагаме всички разумни усилия да покажем адекватно нашите продукти, включително техния състав и цветове. Цветът, който виждате, зависи от Вашата компютърна система и ние не можем да гарантираме, че Вашият компютър ще покаже вярно тези цветове. Размерите на даден артикул, представени на dafi-fashion.net, са само приблизителни величини, за да може да добиете представа за модела или кройката на дадена дреха и не са гаранция за действителните размери на артикула, който ще получите. Окончателните размери на даден артикул могат да варират в зависимост от производствения материал.
 10. Гаранция Ако има дефекти в стоките, които сте закупили, dafi- fashion.net ще спази всички законови разпоредби за гаранциите. Ако имате оплакване относно явни дефекти, свързани с материята или изработката на стоките, които сте получили, включително повреди, възникнали при транспортирането, моля, уведомете ни, като ни изпратите стоките обратно без забавяне, използвайки предоставения предварително отпечатан формуляр за връщане на стоки.
 11. Прехвърляне dafi-fashion.net запазва правото да прехвърли или да предложи като залог на трети страни всички искове за плащане, които са възникнали във връзка с доставката на стоки.
 12. Отделеност Ако някоя част от тези Условия бъде отхвърлена или бъде намерена за недействителна от съд или регулативен орган, другите Условия ще продължат да бъдат в сила.
 13. Собственост на права Всички права на интелектуална собственост, като търговски марки и авторски права на dafi-fashion.net, остават собственост на dafi-fashion.net, ДАФИ 90 ЕООД и нейните филиали или лицензодатели. Всяко използване на dafi- fashion.net или неговото съдържание, включително копиране или съхраняване на това съдържание в неговата цялост или частично, освен за Ваше лично, нетърговско ползване, е забранено без разрешение от dafi- fashion.net.
 14. Информация за компанията ДАФИ 90 ЕООД Седалище: ул. “”Явор”” № 3 ,Кричим 4220, България БУЛСТАТ: 160072279 ДДС № BG160072279 Контакт: Отдел за Обслужване на Клиенти на dafi-fashion.net Имейл: dafi_lingerie@abv.bg Телефон: 0897 694 483 10/1/2019

Абонирайте се

Научете първи за нашите нови продукти, промоции и намаления