Търсене
Close this search box.

За нас

Преди  около  30г.в едно малко шивашко ателие се зароди идеята, за създаването на марката “ ДАФИ“. С много безсънни нощи, проби и грешки ние  се специализирахме  в производството на висококачествено дамско бельо. С усърдна работа и желание успяхме да се развием и  наложим като предпочитана марка от много дами на родния  пазар, и така от малко ателие се превърнахме в производствено предприятие с около 40 човека персонал, с отдел за дизайн, опаковане, маркетинг и пласмент. Всяко наше изделие се произвежда при строг контрол и спазване на установени правила, за да достигне до клиента в безупречен вид. Продуктовата ни гама включва над 200  модела от различни раздели и категории: дамско бельо – бикини, бикини тип бразилиана, дамски боксери,  бодита, комплекти, пижами.

За да сме постоянно актуални, обновяваме продуктовата си гама на всеки 6 месеца. Обичаме да майсторим нови модели, вдъхновени от положителните отзиви, които получаваме от нашите клиенти. Държим да оправдаем техните очаквания и гласуваното доверие.

Винаги  се стремим  към това да не създаваме обикновени „пазарни“ продукти. Започнахме производството с мисълта да подаряваме усещане на нашите клиенти. Усещане за комфорт, практичност, но и изисканост, достъпен лукс, който ще накара всеки, независимо от повода, да се чувства комфортно  в тялото си. Ръководим се от желанието клиентът да повярва в своята красотата чрез моделите, които предлагаме. В дългогодишния опит се убедихме, че всички сме дарени с привлекателност, но тайната на отключването й се крие в правилния избор на бельо и в произлизащата увереност.  С разнообразието от кройки, материи и цветове, покриващи индивидуалните потребности на всеки, ние се утвърдихме на пазара като една от най-  предпочитана марка. 

 

С грижа и внимание към всеки бизнес аспект, ние утвърждаваме мястото си на водещ производител на бельо в страната и на надежден партньор в търговските отношения. Нашата корпоративна култура и ценности задават високи стандарти на работа и имат за цел да допринесат за по-добра работната среда и по-висока ефективност при изпълнението на процесите.

Абонирайте се

Научете първи за нашите нови продукти, промоции и намаления